Skip to main content

TKDV-training 19/09/2020

04

Sep 2020Activiteit

Op zaterdag 19/09/2020 van 10u-12u staat de eerste TKDV-training van dit najaar op het programma. Deze zal opnieuw plaatsvinden in sportcentrum Heiveld, te Sint-Katelijne-Waver. Gezien de omstandigheden hebben we ervoor gekozen om hier een unieke editie van te maken. De focus van deze TKDV-training ligt op poomsae. Om dit op maat van iedereen te kunnen aanbieden zal er gewerkt worden met drie vaste groepen.

De drie groepen zijn:

  1. Kupgraden: Deze groep is voor alle gekleurde banden.
  2. Dangraden: Deze groep is voor alle zwarte banden en deelnemers van het volgend federaal danexamen.
  3. Trainers: Deze groep is specifiek voor hoofd- en hulptrainers van de clubs.

Wegens alle maatregelen zullen we tijdelijk ook werken met een verplichte voorinschrijving.

Registreren voor deze unieke TKDV-training kan via dit formulier. Maar wacht niet te lang met je registratie aangezien we tijdelijk max. 40 taekwondoïn per groep kunnen toelaten. Enkele dagen voor de TKDV-training ontvang je een mail met de praktische informatie voor deze training.

Recent nieuws

Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer
Fit en gezond het nieuwe jaar in

2021 nadert zijn einde! Tijdens de feestdagen genieten we meestal van veel lekker eten en drinken met onze naasten. Ons lichaam is dit echter niet gewend. In dit artikel leest u hoe u de feestdagen fit en gezond doorkomt.

Lees meer