Skip to main content

Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

14

Sep 2021

Rene Vivet is op vrijdag 10 september op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Taekwondo Vlaanderen betuigt zijn medeleven aan zijn familie, vrienden en de hele taekwondofamilie.

Leden informatie

Op vrijdag 10 september moesten we afscheid nemen van onze bestuurder René Vivet. Naast bestuurder bij Taekwondo Vlaanderen was René ook een toegewijd commissielid, een respectvolle scheidsrechter, een gepassioneerde trainer en een vrolijke taekwondoïn.

Rene was gekend en geliefd bij iedereen die taekwondo een warm hart toedraagt. Dat klinkt als een cliché maar in het geval van Rene was dat ook echt het geval. In de dagen na zijn overlijden stroomden de steunbetuigingen binnen uit België en ook daarbuiten. De familie, vrienden, Mun Mu Lier en Taekwondo Vlaanderen willen u hiervoor bedanken. Ook bij ons kwam het nieuws van het overlijden van Rene bijzonder hard aan.

We gaan je missen, Rene! Je vriendelijke lach, je toffe babbel. Ze leven voort in onze herinneringen. 

Nele, Annelies, Frederik en Katrien.

Recent nieuws

Corona-update Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Oktober 2021

In oktober doet het Covid Safe Ticket (CST) haar intrede in alle sport- en fitnesscentra binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontdek hier wat dit betekent voor onze Brusselse clubs.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot

De club in de kijker in september is Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot. Wij spraken met voorzitter Johan Alles en kwamen alles te weten over de populaire club in Aarschot.

Lees meer
Laura Roebben zet punt achter topsportloopbaan

Laura Roebben zet een punt achter haar topsportloopbaan. In een openhartig interview met Taekwondo Vlaanderen praat ze over haar beweegredenen om te stoppen en werpt ze een blik in de toekomst.

Lees meer
Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

Taekwondo Vlaanderen heeft met diepe treurnis het overlijden van bestuurder Rene Vivet vernomen.

Lees meer
Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september is het officiële Kukkiwon demoteam in België! Op zaterdag vinden er twee demo's plaats in Brussel. Zondag is er een initiatie met de leden van het demoteam.

Lees meer
Taekwondo - Passie kent geen beperking

Met deze slogan gaat onze G-sportcampagne van start.

Lees meer
Poomsae, iets voor jou?

De start van het nieuwe seizoen is een feit. Eindelijk mogen we weer onze dobok aantrekken en richting onze favoriete dojang gaan.

Lees meer
Gezond sporten: vijf dagen na vaccinatie niet intensief sporten

Competitiesporters en andere mensen die intensief sporten, doen er uit voorzorg goed aan hun eerste of tweede vaccinatie in een rustige periode te plannen en na toediening van de injectie gedurende vijf dagen geen zware inspanningen te leveren.

Lees meer