Skip to main content

Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

14

Sep 2021

Rene Vivet is op woensdag 10 september op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Taekwondo Vlaanderen betuigt zijn medeleven aan zijn familie, vrienden en de hele taekwondofamilie.

Leden informatie

Op woensdag 10 september moesten we afscheid nemen van onze bestuurder René Vivet. Naast bestuurder bij Taekwondo Vlaanderen was René ook een toegewijd commissielid, een respectvolle scheidsrechter, een gepassioneerde trainer en een vrolijke taekwondoïn.

Rene was gekend en geliefd bij iedereen die taekwondo een warm hart toedraagt. Dat klinkt als een cliché maar in het geval van Rene was dat ook echt het geval. In de dagen na zijn overlijden stroomden de steunbetuigingen binnen uit België en ook daarbuiten. De familie, vrienden, Mun Mu Lier en Taekwondo Vlaanderen willen u hiervoor bedanken. Ook bij ons kwam het nieuws van het overlijden van Rene bijzonder hard aan.

We gaan je missen, Rene! Je vriendelijke lach, je toffe babbel. Ze leven voort in onze herinneringen. 

Nele, Annelies, Frederik en Katrien.

Recent nieuws

Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

Taekwondo Vlaanderen heeft met diepe treurnis het overlijden van bestuurder Rene Vivet vernomen.

Lees meer
Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september is het officiële Kukkiwon demoteam in België! Op zaterdag vinden er twee demo's plaats in Brussel. Zondag is er een initiatie met de leden van het demoteam.

Lees meer
Taekwondo - Passie kent geen beperking

Met deze slogan gaat onze G-sportcampagne van start.

Lees meer
Poomsae, iets voor jou?

De start van het nieuwe seizoen is een feit. Eindelijk mogen we weer onze dobok aantrekken en richting onze favoriete dojang gaan.

Lees meer
Gezond sporten: vijf dagen na vaccinatie niet intensief sporten

Competitiesporters en andere mensen die intensief sporten, doen er uit voorzorg goed aan hun eerste of tweede vaccinatie in een rustige periode te plannen en na toediening van de injectie gedurende vijf dagen geen zware inspanningen te leveren.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondo Koryo Dendermonde

De club in de kijker van augustus trekt naar Oost-Vlaanderen! We spraken met hoofdtrainer Patrick Beeckman van Taekwondo Koryo Dendermonde! We ontdekten dat hij volgend jaar voor een vijfde dan gaat, samenwerken met andere vechtsportclubs helemaal geen probleem hoef te zijn en dat de club met een goed gevoel naar de toekomst kijkt.

Lees meer
Interview met Abdullah Sediqi na de Olympische Spelen

Abdullah Sediqi verdedigde de eer van het Flemish Topsport Team onder de vlag van de World Refugees op de Olympische Spelen van Tokio 2020! Wij belden Abdullah op en blikten samen met hem terug op zijn eerste olympische avontuur en keken ook al naar de toekomst.

Lees meer
Gratis taekwondotrainingen op KCC in Brussel

Het Koreaans Cultuurcentrum biedt vanaf september een gratis lessenreeks taekwondo aan voor alle leeftijden.

Lees meer