Skip to main content

Poomsae talentdetectietraining voor jeugd

30

Dec 2020

Taekwondo Vlaanderen startte met een nieuw initiatief om jeugd warm te maken voor poomsaewedstrijden. Na een succesvolle eerste editie staat ondertussen ook de tweede gepland.

Leden informatie

Onder leiding van 2 TOP-TKDV-trainers, Erik Baert (8e Dan) en Chris Thoen (8e Dan) én de Koreaanse ambassadrice Park Kyung Eum, wordt er dieper ingegaan op de reeds gekende taegeuks. Er worden tijdens deze trainingen dus GEEN nieuwe taegeuks aangeleerd. Heb je dus de intentie om in de toekomst deel te nemen aan een poomsaewedstrijd (of heb je dat al gedaan)? Dan ben je meer dan welkom om op deze trainingen je poomsae-skills te verbeteren.

De training zal plaatsvinden op zaterdag 09/01/2021 van 14u-15u. Dit in sporthal 't Kooike Putte (Ertbrandstraat 64, 2950 Kapellen).

Praktische voorwaarden om deel te nemen

  • Jonger zijn dan 13j (tot aan de dag van je 13e verjaardag)
  • Al enkele taegeuks kennen
  • Minstens een gele gordel hebben
  • Lid zijn bij Taekwondo Vlaanderen

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan zeker aan via dit formulier! (Wegens de huidige coronamaatregelen is het verplicht om dit te doen indien je wenst deel te nemen).

Twijfel je of je in aanmerking komt of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen met het secretariaat (recreatie@taekwondo.be).

Recent nieuws

Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer
Fit en gezond het nieuwe jaar in

2021 nadert zijn einde! Tijdens de feestdagen genieten we meestal van veel lekker eten en drinken met onze naasten. Ons lichaam is dit echter niet gewend. In dit artikel leest u hoe u de feestdagen fit en gezond doorkomt.

Lees meer
Poomsae talentdetectietraining voor jeugd

Na een succesvolle eerste editie staat ondertussen ook de tweede poomsae talentdetectietraining al op de planning.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondo Kourosh Roeselare

In december zetten we Taekwondo Kourosh Roeselare als club in de kijker. Wij belden met hoofdtrainer Kourosh Moaf Mohammadi en schreven onderstaand interview uit als resultaat.

Lees meer
Bijscholing: Sport met grenzen

Heeft jouw club al een aanspreekpunt integriteit (API)? Denk je eraan om deze functie in te vullen in je club of ben je al een API? Dan is deze opleiding zeker en vast iets voor jou!

Lees meer