Skip to main content

Nieuw beleidsplan 2021-2024

14

Nov 2020

Voor de start van elke olympiade wordt er werk gemaakt van een beleidsplan voor de komende 4 jaren

Club info

Samen met een gemotiveerd team van personeelsleden, bestuursleden én trainers werd er in het voorjaar van 2020 samengezeten om een nieuw beleidsplan op te stellen. Tijdens de zomermaanden werd dit verder gefinaliseerd en in één overzichtelijk plan gegoten. 

In dit plan vind je terug wat we willen doen en bereiken met Taekwondo Vlaanderen in de komende 4 jaar. De focus zal liggen op het streven naar kwaliteit in ons aanbod, beleid en in de clubs.

Naast deze drie pijlers zullen er ook twee projecten lopen, namelijk het jeugdsportproject en een laagdrempelig G-sport project. Wat deze projecten net inhouden en hoe we alles gaan aanpakken kom je de komende weken te weten aan de hand van visuals en infographics op onze facebookpagina. Hou deze dus zeker in het oog. 

Kan je niet wachten en wil je nu al meer weten? Dat kan! Het nieuwe beleidsplan vind je alvast hier terug. 

Recent nieuws

Corona-update 27 juni

Vanaf 27 juni startte de zomerversoepelingen. We lijsten de belangrijkste zaken voor jullie hieronder kort op per leeftijd.

Lees meer
Club in de kijker: Mudukwan Academy

In juni zetten we voor u de club Mudukwan Academy uit Brussel in de kijker! Wij spraken met hoofdtrainer Moustapha Akkouh. Een man die dag in, dag uit met olympisch taekwondo bezig is op alle niveaus.

Lees meer
Afscheidsinterview Nicholas Corten

Nicholas Corten heeft een punt gezet achter zijn topsportloopbaan! Samen met Taekwondo Vlaanderen blikt hij nog één keer terug op zijn afscheid.

Lees meer
Corona-update 9 juni

Vanaf woensdag 9 juni gaan de volgende versoepelingen in. Maar wat betekent dit voor jouw club?

Lees meer
Hoe zou het zijn met...Salaheddine Bensalah?

In de rubriek 'Hoe zou het zijn met...' spraken we met ex-topsporter Salaheddine Bensalah. De ex-jeugdkampioen uit Antwerpen staat binnenkort voor de klas en geeft ook training bij zijn moederclub Taekwondo Progress Antwerpen.

Lees meer
Infosessie G-sport in mijn club

Tijdens deze infosessie geven we meer informatie over G-sport in de club, de G-sport-werking van TKDV en ons heuse G-sport project!

Lees meer
Interview met Hanne Jacobs van AWEL vzw

Taekwondo Vlaanderen, KTA Taekwondo en Range Sports sloegen de handen in elkaar voor de organisatie van de Online Belgian Open Taekwondo. Een deel van de opbrengst ging naar de vzw AWEL. Waarom net dat goede doel werd gekozen, leest u in dit artikel!

Lees meer
Club in de kijker Kukkiwon Bredene

In mei zetten we de West-Vlaamse club Kukkiwon Bredene in de kijker. Hoofdtrainer Shane Vermet (33) nam die functie destijds op toen hij amper 18 jaar was. Een unicum in het Belgische taekwondo.

Lees meer