Skip to main content

Nieuw beleidsplan 2021-2024

14

Nov 2020Club info

Samen met een gemotiveerd team van personeelsleden, bestuursleden én trainers werd er in het voorjaar van 2020 samengezeten om een nieuw beleidsplan op te stellen. Tijdens de zomermaanden werd dit verder gefinaliseerd en in één overzichtelijk plan gegoten. In dit plan vind je terug wat we willen doen en bereiken met Taekwondo Vlaanderen in de komende 4 jaar. 

De focus zal liggen op het streven naar kwaliteit in ons aanbod, beleid en in de clubs. Naast deze drie pijlers zullen er ook twee projecten lopen, namelijk het jeugdsportproject en een laagdrempelig G-sport project. Wat deze projecten net inhouden en hoe we alles gaan aanpakken kom je de komende weken te weten aan de hand van visuals en infographics op onze facebookpagina. Hou deze dus zeker in het oog. 

Kan je niet wachten en wil je nu al meer weten? Dat kan! Het nieuwe beleidsplan vind je alvast hier terug. 

Recent nieuws

Blijf in contact met uw leden via videobellen

Het is ondertussen weer een tijdje geleden dat u alle leden van uw club nog samen in de dojang hebt gezien. Geen trainingen, wedstrijden, activiteiten, eetdagen etc. Toch kunnen we ook in deze tijden allemaal met elkaar in contact blijven op een veilige manier via videobellen. Voor wie nog niet zo vertrouwd is met videobellen helpen wij u graag op weg met een korte handleiding!

Lees meer
Nieuw beleidsplan 2021-2024

2021 ... een jaar vol nieuwe kansen én een nieuw beleidsplan!

Lees meer
Gezond sporten bij koude temperaturen

De sportzalen in Vlaanderen zijn nog een tijdje gesloten maar dat wil niet zeggen dat we niet in de open lucht mogen gaan sporten. Met het relatief zachte herfstweer dat er nog aan zit te komen, zijn fiets - of looptochten ideaal om de conditie te onderhouden. Maar buiten sporten in de herfst en winter is nog wat anders dan in een sportzaal. Wij zetten voor u de belangrijkste tips over sporten in openlucht op een rijtje.

Lees meer
Leer thuis alle Poomsae dankzij Kukkiwon-instructiefilmpjes

Voor de liefhebbers van Poomsae en taekwondo in het algemeen, heeft Kukkiwon een magistrale reeks instructievideo's op het wereldwijde web gezet. Wij hebben ze voor u samengevoegd in één nieuwsbericht. 

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost'

De webinar 'Geef je club een digitale boost' van Jeffrey vindt plaats op maandag 23 november om 20 uur.

Lees meer
Corona-update 28 oktober 2020

Strengere maatregelen met onmiddellijke ingang

Lees meer
Club in de kijker: Saju Zulte

De volgende club die we voor u in de kijker zetten is de Oost-Vlaamse club Saju Zulte! Een babbel met hoofdtrainer Andries Deschans over de geschiedenis van zijn club, de spinoff die zich toespitst op zelfverdediging en het geslaagde huwelijk met de gemeente Zulte.

Lees meer
Vice-president van World Taekwondo overleed in september

De taekwondofamilie over heel de wereld is in rouw door het overlijden van vice president van World Taekwondo, de Egyptische generaal Ahmed Fouly (70). De alom gerespecteerde Fouly overleed in september aan de gevolgen van een eerder opgelopen hartaanval.

Lees meer