Skip to main content

Belgian Open Poomsae 2021 - The Online Edition

03

Feb 2021

Geen real-life Belgian Open in Lommel in 2021, maar we zijn toch blij dat we in het weekend van 19 tot en met 21 maart een online poomsae tornooi kunnen aanbieden. BTF en Taekwondo Vlaanderen werken hiervoor samen met Meester Kambiz Ali uit het Verenigd Koninkrijk.

Activiteit

Door de goede samenwerking met Grootmeest Kang Ik Pil en Meester Kambiz Ali voor de poomsae-seminaries in de afgelopen jaren, vonden we vrij snel een akkoord met KA Taekwondo voor de organisatie van een Online Belgian Open. Meester Kambiz heeft immers een ruime ervaring in de organisatie van online poomsae events, waardoor we zeker waren dat de kwaliteit, vlot verloop en goede organisatie die we kennen van de Belgian Open gewaarborgd bleef.  

De Belgian Taekwondo Federation, Taekwondo Vlaanderen en Meester Kambiz sloegen daarom de handen in elkaar voor de organisatie van de 42ste editie van de Belgian Open Taekwondo, de online editie! Onder supervisie van de Internationale Poomsae Grootmeesters Moustapha Moutarazak en Kang-Ik Pil.

Op de Belgian Open 2021 kan u inschrijven in een brede waaier van disciplines. Gaande van individuele poomsae, over Team Poomsae, Para, familie tot Freestyle! Voor ieder wat wils. Alle info vindt u in onderstaande linken:

Inschrijven voor dit event kan via Martial.Events of via deze link.

Recent nieuws

Belgian Open Poomsae 2021 - The Online Edition

Geen Belgian Open Taekwondo in Lommel dit jaar omwille van corona. Het goede nieuws is dat er dit jaar wel een Belgian Open Online Poomsae 2021 komt. En dat in het vaste weekend van de Belgian Open op 19, 20 en 21 maart.

Lees meer
Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer