Skip to main content

Webinar Online Trainersplatform

05

Dec 2020

Hoofdtrainer Benny Nuyens van Jong Saeng legt in een webinar het online trainersplatform uit. Afspraak op maandag 21 december om 20 uur via Teams!

Leden informatie

Het online trainerspaltform! Kent u het al? Misschien wel maar de kans is groot van niet. Veel clubs en trainers hebben de weg naar het online trainersplatform immers nog niet gevonden. Het is nochtans een zéér makkelijk en handig instrument. U vindt er een schat aan trainersinformatie voor en door trainers. 

Indien u wel eens wil ontdekken hoe dit allemaal werkt, organiseert Taekwondo Vlaanderen op maandag 21 december een webinar via Teams. Instructeur is één van de grondleggers van het platform, hoofdtrainer Benny Nuyens van Jong Saeng.

Bij inschrijving - via onderstaande link - ontvangt u een link waarop u moet inloggen op maandag 21 december om 20 uur.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aNG9zI2-5EWPt-VsShr…

Tot dan!

Recent nieuws

Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer
Fit en gezond het nieuwe jaar in

2021 nadert zijn einde! Tijdens de feestdagen genieten we meestal van veel lekker eten en drinken met onze naasten. Ons lichaam is dit echter niet gewend. In dit artikel leest u hoe u de feestdagen fit en gezond doorkomt.

Lees meer