Skip to main content

Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

20

Jan 2021

Inschrijven voor de webinar 'Geef je club aan digitale boost deel 2' kan vanaf nu. Onder deskundig advies van Jeffrey Excelmans ontdekken we wat email-marketing, canva, sociale media, SEO en Google voor u als taekwondoclub kunnen betekenen.

Activiteit

In 2020 organiseerden we een eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' met marketingspecialist en taekwondoin Jeffrey Excelmans. Na afloop van die webinar, kwamen er nog veel vragen binnen van clubs over marketing en communicatie.

In die mate dat het ons interessant leek om een tweede webinar over 'Geef je club een digitale boost' te organiseren. In deze webinar gaan we dieper in op topics als E-mailmarketing, Canva, hoe Google werkt en hoe je club daar in de spotlight kan komen te staan, wat is SEO en wat dit voor jullie kan betekenen? En nog veel meer...

Kortom, allemaal interessante en waardevolle zaken op vlak van marketing en communicatie voor taekwondoclubs. Want, één ding is zeker! Ooit komt deze pandemie aan een einde en dan gaan mensen willen sporten. En dan is het toch superinteressant dat je goed kan communiceren met leden en zeker potentiële leden. 

Schrijf je in via onderstaande link voor deze gratis webinar op donderdag 11 februari om 20 uur:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aNG9zI2-5EWPt-VsShr…

Recent nieuws

Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer
Fit en gezond het nieuwe jaar in

2021 nadert zijn einde! Tijdens de feestdagen genieten we meestal van veel lekker eten en drinken met onze naasten. Ons lichaam is dit echter niet gewend. In dit artikel leest u hoe u de feestdagen fit en gezond doorkomt.

Lees meer