Skip to main content

Webinar 'Antidoping'

17

Mar 2021Activiteit

Op donderdag 29 april 2021 vindt een digitale bijscholing antidoping plaats van 19.30-21.30 u. In deze bijscholing wordt de basis van het antidopingbeleid toegelicht.

Zo maakt u kennis met de verschillende organisaties die zich met (anti)doping bezig houden, komt u te weten wat doping inhoudt, hoe een dopingcontrole verloopt, welke uw rechten en plichten zijn als sporter / trainer / sportfederatie, enzovoort.

De docent van dienst is niemand minder dan Guido Steens, verantwoordelijke communicatie en educatie bij Nado Vlaanderen.

 

Inschrijven is gratis voor leden van volgende federaties:

  • Judo Vlaanderen
  • VKBMO
  • Vlaamse Boks Liga
  • Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw
  • Vlaamse Karate Federatie
  • Vlaamse Taekwondo Bond
  • Vlaamse Vechtsport Associatie
  • Vlaamse Wushu Federatie

 

Inschrijven kan via deze link.

Recent nieuws

Webinar 'Antidoping'

Op 29 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met het vechtsportplatform een nieuwe webinar.

Lees meer
Interview met Vera Moens over Online Belgian Open Poomsae

Volgend weekend is er de eerste Online Belgian Open Poomsae! Wij vroegen ons af hoe dat in zijn werk gaat voor de scheidsrechters? Wie beter dan Grootmeester Vera Moens om onze vragen hierover te beantwoorden.

Lees meer
Nicolas Corten verovert brons op G1 Ramus Open in Sofia

Brons voor Nicolas Corten op de Ramus Open G1 in Sofia. Alles over zijn Bulgaarse avontuur en de sportieve toekomstplannen op korte termijn leest u in dit artikel.

Lees meer
Corona-update: 8 maart 2021

Ontdek de nieuwe maatregelen die vanaf 8 maart van kracht zijn.

Lees meer
Interview Kyun Eun Park

Kukkiwon heeft sinds november 2020 met Kyun Eun Park een nieuwe ambassadrice in Brussel. Wij maakten kennis met de dame en ontdekten dat ze staat te popelen om elk hoekje van België te ontdekken en de rek met chocolade in onze supermarkten al gevonden heeft.

Lees meer
Club in de kijker KWAN Academy

De club in de kijker van februari 2021 zet voor het eerst een club uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in de spotlight! Wij belden met beheerder Norddine Achaibi en kwamen te weten dat KWAN niet zomaar een sportclub is.

Lees meer
Hoe zou het zijn met...Amber Pannemans?

De 22-jarige Amber Pannemans maakte lange tijd deel uit van de topsportwerking sparring, maar besloot in 2017 alles op haar studies te zetten. Wij namen contact op met Amber om te horen hoe het vandaag met haar gaat?

Lees meer
Webinar - Hoe omgaan met 'straffe gasten'?

Op 29 maart is het weer webinar-tijd voor onze trainers.

Lees meer