Skip to main content

Vrijwilliger op de Belgian Open 2024

22

Nov 2023Activiteit

In het weekend van 15-17 maart 2024 vindt de Belgian Open Taekwondo plaats. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die er, samen met ons, een KNAL-editie van willen maken. Je kan als vrijwilliger kiezen om onder 1 van onze 2 formules te komen helpen. Hieronder lichten we beide formules kort toe.

Formule 1: 
Je kan steeds kiezen of je één of meerdere dagen komt helpen. Indien je meerdere dagen komt helpen, kunnen we overnachting voorzien. Blijven overnachten draagt meestal bij tot een fijne sfeer voor-tijdens-na de wedstrijden dus motiveer zeker een aantal clubleden om samen naar Lommel af te zakken voor een leuk teambuildingsweekend vol taekwondo. 

Kortom bieden we jullie dus volgende zaken aan:

 1. Full board accommodation mét ontbijt. Dit wil zeggen dat je, indien je meerdere dagen komt helpen, overnachting kan krijgen in een cottage in Center parcs​. Dit is op 5 minuten gelegen van de sporthal en je kan kiezen met wie je de cottage graag zou delen (4 of 6 personen).
 2. Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere warme maaltijd, 's avonds een broodje en met de jetons die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.
 3. Een Belgian Open CREW T-shirt
 4. Een mooie attentie na afloop van de wedstrijd. Dit is nog een verrassing. ;)
 5. Zwembonnen voor het subtropisch zwemparadijs van CenterParcs Lommel

Formule 2: (geen overnachting)
Wil je graag voor je club een centje bijverdienen én tegelijkertijd deel uitmaken van deze geweldige organisatie? Dat kan! We bieden clubs de mogelijkheid om vrijwilligers aan te leveren per dag in ruil voor een financieel extraatje voor je club. Concreet betekent dit het volgende:
Lever je als club minstens 3 vrijwilligers voor 1 hele dag*? Dan ontvang je als club een financieel steuntje als dank. 
Let op: we vragen wel dat de vrijwilligers een hele dag aanwezig zijn. Dit wil zeggen vanaf 7u30 voor de briefing tot na de opkuis van die dag (rond 22u). 

Wat krijg jij als club?

 1. Een basisbudget van 165 euro voor 3 vrijwilligers (hele dag). Per extra vrijwilliger (hele dag) krijg je 55 euro bij.
  • 3p/dag = 165 euro
  • 4p/dag = 220 euro
  • 5p/dag = 275 euro
  • 6p/dag = 330 euro
  • ...
 2.  Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere warme maaltijd, 's avonds een broodje en met de jetons die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.
 3. Een Belgian Open CREW T-shirt
 4. Een mooie attentie na afloop van de wedstrijden. Dit is nog een verrassing. ;)

*Enkel leden die niet blijven slapen, maar wel komen helpen komen hiervoor in aanmerking.

 

Graag geven we nog mee dat de minimumleeftijd voor vrijwilligers 15 jaar is. 

Schrijf je in via deze link: https://forms.office.com/e/tUWjypWDd

Recent nieuws

Interview met Hassan Sadeghi over olympische selectie

Internationaal scheidsrechter Hassan Sadeghi is geselecteerd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024. Wij hadden een leuke babbel met de Gentenaar over zijn deelname aan het grootste sportevent ter wereld.

Lees meer
Stel je kandidaat voor onze commissiewerking 2024-2025

Wil jij je graag inzetten om de werking van Taekwondo Vlaanderen te ondersteunen? Dan is onze commissiewerking wel iets voor jou. Ontdek er alles over via onderstaande link.

Lees meer
Loting Belgisch Kampioenschap Poomsae 18/05/2024

De loting voor het BK Poomsae 2024 is bekend. Ontdek hem hier.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondo Jongyeong

Voor de club in de kijker van april hadden we een leuke babbel met hoofdtrainer Fatiha Laalam van Taekwondo Jongyeong.

Lees meer
Webinar: een goede website hoeft helemaal niet moeilijk te zijn

Op maandag 06/05/2024 zal Jeffrey Excelmans jullie mee op pad nemen over hoe je het opzetten van een goede website het best aanpakt. Dit webinar wordt volledig gratis aangeboden.

Lees meer
Ronde tafelgesprek met technisch directeur topsport Dave Cook

Op zaterdag 20 april organiseert Dave Cook een nieuw rondetafelgesprek voor coaches en trainers. Met op zondag 2 juni een vervolg-praktijksessie. Ontdek er alles over.

Lees meer
Loting Open Challenge Cup Poomsae 2024

De loting voor de A-klasse is bekend. Ontdek ze hier.

Lees meer
Loting A-klasse Open Poomsae Diest 2024

Ontdek de loting voor de A-klasse hier.

Lees meer