Skip to main content

Vrijwilliger op de Belgian Open 2024

22

Nov 2023Activiteit

In het weekend van 15-17 maart 2024 vindt de Belgian Open Taekwondo plaats. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die er, samen met ons, een KNAL-editie van willen maken. Je kan als vrijwilliger kiezen om onder 1 van onze 2 formules te komen helpen. Hieronder lichten we beide formules kort toe.

Formule 1: 
Je kan steeds kiezen of je één of meerdere dagen komt helpen. Indien je meerdere dagen komt helpen, kunnen we overnachting voorzien. Blijven overnachten draagt meestal bij tot een fijne sfeer voor-tijdens-na de wedstrijden dus motiveer zeker een aantal clubleden om samen naar Lommel af te zakken voor een leuk teambuildingsweekend vol taekwondo. 

Kortom bieden we jullie dus volgende zaken aan:

 1. Full board accommodation mét ontbijt. Dit wil zeggen dat je, indien je meerdere dagen komt helpen, overnachting kan krijgen in een cottage in Center parcs​. Dit is op 5 minuten gelegen van de sporthal en je kan kiezen met wie je de cottage graag zou delen (4 of 6 personen).
 2. Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere warme maaltijd, 's avonds een broodje en met de jetons die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.
 3. Een Belgian Open CREW T-shirt
 4. Een mooie attentie na afloop van de wedstrijd. Dit is nog een verrassing. ;)
 5. Zwembonnen voor het subtropisch zwemparadijs van CenterParcs Lommel

Formule 2: (geen overnachting)
Wil je graag voor je club een centje bijverdienen én tegelijkertijd deel uitmaken van deze geweldige organisatie? Dat kan! We bieden clubs de mogelijkheid om vrijwilligers aan te leveren per dag in ruil voor een financieel extraatje voor je club. Concreet betekent dit het volgende:
Lever je als club minstens 3 vrijwilligers voor 1 hele dag*? Dan ontvang je als club een financieel steuntje als dank. 
Let op: we vragen wel dat de vrijwilligers een hele dag aanwezig zijn. Dit wil zeggen vanaf 7u30 voor de briefing tot na de opkuis van die dag (rond 22u). 

Wat krijg jij als club?

 1. Een basisbudget van 165 euro voor 3 vrijwilligers (hele dag). Per extra vrijwilliger (hele dag) krijg je 55 euro bij.
  • 3p/dag = 165 euro
  • 4p/dag = 220 euro
  • 5p/dag = 275 euro
  • 6p/dag = 330 euro
  • ...
 2.  Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere warme maaltijd, 's avonds een broodje en met de jetons die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds water, cola, koffie en thee voorhanden. Af en toe zullen ook suikerwafels en koffiekoeken de ronde doen. Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in de ta(a)k(en) die we van je verwachten.
 3. Een Belgian Open CREW T-shirt
 4. Een mooie attentie na afloop van de wedstrijden. Dit is nog een verrassing. ;)

*Enkel leden die niet blijven slapen, maar wel komen helpen komen hiervoor in aanmerking.

 

Graag geven we nog mee dat de minimumleeftijd voor vrijwilligers 15 jaar is. 

Schrijf je in via deze link: https://forms.office.com/e/tUWjypWDd

Recent nieuws

Startschot The Factory is officieel gelost

Alles wat u wilde weten over The Factory, het gloednieuwe topsportproject, vroegen we aan Johan Alles en Dave Cook.

Lees meer
Het secretariaat van TKDV gaat er even tussenuit

Wij sluiten de deuren tussen Kerst en Nieuwjaar.

Lees meer
Club in de kijker: T-JOO

Voor de laatste club in de kijker van 2023 trokken we naar T-JOO, een gezellige club pal op de grens van de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Lees meer
Kickstart jouw ledenwerving

Webinar rond marketing & communicatie voor taekwondoclubs

Lees meer
Poomsaeteam komt terug met zilver en brons van EK 2023

Het nationale poomsaeteam heeft op het EK Poomsae een zilveren en een bronzen plak veroverd. Vera Moens en Melissa Engels waren de medaillewinnaars. Met ook nog twee vijfde plaatsen was het een meerdan geslaagd EK voor de Belgen.

Lees meer
Louis Michez blikt vooruit op EK Poomsae in Innsbruck

Op donderdag 23 november vertrok het nationale Poomsaeteam naar Oostenrijk voor het EK Poomsae. Wij peilden naar de verwachtingen bij delegatieleider Louis Michez.

Lees meer
17-jarige Caroline Volders pakt goud op G1 van Zweden

Caroline Volders (17) heeft op de G1 Zweedse Open verrassend maar zeer knap een gouden medaille veroverd in de klasse -57.

Lees meer
Vrijwilliger op de Belgian Open 2024

Schrijf je in als vrijwilliger voor onze Belgian Open 2024 en kom terecht in een tof en gezellig team.

Lees meer