Skip to main content

Taalvaardigheidstest Koreaans op zaterdag 16 oktober

13

Jul 2021

Het Koreaans Cultureel Centrum organiseert op zaterdag 16 oktober de Koreaanse taalvaardigheidstest. De test vindt plaats in het KCC in Brussel.

Leden informatie

De zogenaamde TOPIK (Test of Proficiency in Korean) is al toe aan zijn 78ste editie.

Het doel van de test is de taalvaardigheid te testen van buitenlanders of Koreaanse expats. De testresultaten kunnen gebruikt worden als criterium voor een verblijfsvergunning of toelating aan een universiteit of job in Korea. Of u wil in de toekomst Koreaans onderwijzen in België? Dan is deze test een stap in de goede richting!

Iedereen kan deelnemen aan de TOPIK-test. Inschrijven kan van 15 tot en met 28  juli op education@kccbrussels.be 

Alle gedetailleerde info over de test vindt u hier

Recent nieuws

Taalvaardigheidstest Koreaans op zaterdag 16 oktober

De TOPIK-taalvaardigheidstest van het Korean Cultural Center vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 oktober. Inschrijven kan vanaf 15 juli.

Lees meer
Club in de kijker: Mun Mu Lier

De volgende club die we voor u in de kijker zetten is er niet zomaar eentje: Mun Mu Lier! De club van de alom gekende meester Rene Vivet. Rene blikt samen met ons terug op de oprichting van zijn club.

Lees meer
Corona-update 27 juni

Vanaf 27 juni startte de zomerversoepelingen. We lijsten de belangrijkste zaken voor jullie hieronder kort op per leeftijd.

Lees meer
Club in de kijker: Mudukwan Academy

In juni zetten we voor u de club Mudukwan Academy uit Brussel in de kijker! Wij spraken met hoofdtrainer Moustapha Akkouh. Een man die dag in, dag uit met olympisch taekwondo bezig is op alle niveaus.

Lees meer
Afscheidsinterview Nicholas Corten

Nicholas Corten heeft een punt gezet achter zijn topsportloopbaan! Samen met Taekwondo Vlaanderen blikt hij nog één keer terug op zijn afscheid.

Lees meer
Corona-update 9 juni

Vanaf woensdag 9 juni gaan de volgende versoepelingen in. Maar wat betekent dit voor jouw club?

Lees meer
Hoe zou het zijn met...Salaheddine Bensalah?

In de rubriek 'Hoe zou het zijn met...' spraken we met ex-topsporter Salaheddine Bensalah. De ex-jeugdkampioen uit Antwerpen staat binnenkort voor de klas en geeft ook training bij zijn moederclub Taekwondo Progress Antwerpen.

Lees meer
Infosessie G-sport in mijn club

Tijdens deze infosessie geven we meer informatie over G-sport in de club, de G-sport-werking van TKDV en ons heuse G-sport project!

Lees meer