Skip to main content

Regionale poomsaetraining 4/10

22

Sep 2020Activiteit

Jaarlijks vinden er 10 regionale poomsaetrainingen plaats. Tijdens deze trainingen worden er GEEN poomsaes aangeleerd, de focus ligt namelijk op de afwerking, precisie, techniek en uitstraling. Het doel van deze trainingen is het begeleiden en voorbereiden van wedstrijdpoomsae-atleten voor grote (internationale) competities.

Neem jij regelmatig deel aan poomsaewedstrijden en heb je ambitie om hierin door te groeien? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat (Annelies Van Hoofstat | recreatie@taekwondo.be) waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft waarom je graag zou deelnemen aan deze trainingen. 

De data van de volgende poomsaetrainingen zijn:

  • 04/10/2020
  • 08/11/2020
  • 06/12/2020

 

Meer informatie vind je steeds terug op onze website onder regionale poomsaewerking.

Recent nieuws

Webinar - Hoe omgaan met 'straffe gasten'?

Op 29 maart is het weer webinar-tijd voor onze trainers.

Lees meer
Jaarlijkse Algemene Vergadering

Zondag 28 februari is het tijd voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering.

Lees meer
Interview met Jelle Vicca en Erik Baert over de talentdetectietrainingen

Da talentdetectietrainingen voor U13 in het sparring en poomsae in de wintermaanden waren een groot succes. Wij blikten met coaches Jelle Vicca en Erik Baert uitgebreid terug op de trainingen.

Lees meer
Belgian Open Poomsae 2021 - The Online Edition

Geen Belgian Open Taekwondo in Lommel dit jaar omwille van corona. Het goede nieuws is dat er dit jaar wel een Belgian Open Online Poomsae 2021 komt. En dat in het vaste weekend van de Belgian Open op 19, 20 en 21 maart.

Lees meer
Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer