Skip to main content

Poomsae seminarie - Cancelled

20

Jan 2022Activiteit

Met spijt in ons hart moeten we het poomsae seminarie met GM Kang Ik Pil en Master Kambiz uitstellen. Dit seminarie stond gepland in het weekend van 19-20 februari. Maar de strikte COVID-reisrestricties die gelden in Korea gooiden roet in het eten.

Echter betekent uitstel zeker geen afstel. Het bestuur van Taekwondo Vlaanderen bekijkt samen met GM Kang Ik Pil & Master Kambiz wanneer we dit interessante seminarie opnieuw kunnen inplannen.

 

Kan je in de tussentijd niet wachten om bij te leren van GM Kang Ik Pil? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. GM Kang Ik Pil bracht recent enkele interessante boeken uit rond poomsae, namelijk 'the complete understanding of taekwondo poomsae'.

De transportkosten zijn spijtig genoeg enorm hoog, daarom willen we vanuit Taekwondo Vlaanderen kijken of het mogelijk is een groepsaankoop te doen en zo deze kosten wat te drukken. Ben je geïnteresseerd in dit boek? Geef dan zeker een seintje via mail (recreatie@taekwondo.be).

Recent nieuws

Club in de kijker Chung Gun

Voor de club in de kijker van februari trokken we naar Wommelgem voor een gesprek met Louis Michez en Vera Moens over één van de oudste clubs van België: Chung Gun!

Lees meer
Ronde tafelgesprek kyorugi voor atleten

Op zondag 20 februari vindt het tweede ronde tafelgesprek voor sparringsatleten plaats.

Lees meer
VTS Plus marathon

Na een succesvolle eerste editie organiseert VTS een tweede webinarmarathon.

Lees meer
Veranderingen danexamen 6e & 7e DAN

In 2021 voerde Kukkiwon enkele aanpassingen door voor het behalen van je 6e en 7e dan.

Lees meer
Corona-update 24 januari 2022

Vorige vrijdag werd de coronabarometer voorgesteld die op 28 januari ingaat. Maar wat betekent dit net voor jouw club?

Lees meer
Poomsae seminarie - Cancelled

Het poomsae seminarie met GM Kang Ik Pil en Master Kambiz wordt spijtig genoeg geannuleerd.

Lees meer
Ronde tafelgesprek kyorugi met Dave Cook

Op zondag 30 januari houdt Topsportdirecteur Dave Cook een nieuw ronde tafelgesprek in de voormiddag. Ditmaal zal dit gesprek doorgaan in het Officenter te Aartselaar.

Lees meer
Talentdetectie weekend Kyorugi

Tijdens het weekend van 22 en 23 januari 2022 zal er in Diest een talentdetectie weekend georganiseerd worden onder leiding van technisch topsportdirecteur, Dave Cook.

Lees meer