Skip to main content

Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

06

Apr 2023

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen van 14 tot 18 augustus een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge. De stage wordt gegeven door erkende en gediplomeerde trainers die garant staan voor kwalitatieve en technisch hoogstaande trainingen in alle verschillende disciplines van het taekwondo.

Activiteit

De stage is een afwisseling van alle disciplines uit het taekwondo. Zowel poomsae, hosinsul als kyorugi komen dagelijks aan bod. Zelfs een heuse Hanmadang-training staat op het programma. Denk je misschien? Oh neen, dat niveau ligt te hoog voor mij? Of denk je, daar kan ik niets bijleren? Geen zorgen. Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid aan de hand van een technische fiche. Door te werken met niveaugroepen kan elke deelnemer op zijn niveau bijleren.

Place to be is het Sport Vlaanderen centrum in Brugge, waar we tevens verblijven in volpension. De trainers voorzien naast de trainingen ook tal van leuke nevenactiviteiten zoals zwemmen, andere leuke sporten, uitstapjes en natuurlijk ook gewoon lol maken!

Dus als jullie dit cool vinden, hebben we een deal? Bij te weinig inschrijvingen, gaat het kamp immers niet door. Dus vraag je gerust je vrienden of vriendinnetjes van op de taekwondoclub ook mee? 

Waar en wanneer? Brugge | 14 – 18 augustus 2023 (onder voorbehoud)

Leeftijd? 7 – 21 jaar
Blijven slapen? Geen probleem. In Sport Vlaanderen Brugge (volledig verblijf met overnachting, drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Deelnamebijdrage? € 305 (+ € 10 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

Recent nieuws

Startschot The Factory is officieel gelost

Alles wat u wilde weten over The Factory, het gloednieuwe topsportproject, vroegen we aan Johan Alles en Dave Cook.

Lees meer
Het secretariaat van TKDV gaat er even tussenuit

Wij sluiten de deuren tussen Kerst en Nieuwjaar.

Lees meer
Club in de kijker: T-JOO

Voor de laatste club in de kijker van 2023 trokken we naar T-JOO, een gezellige club pal op de grens van de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Lees meer
Kickstart jouw ledenwerving

Webinar rond marketing & communicatie voor taekwondoclubs

Lees meer
Poomsaeteam komt terug met zilver en brons van EK 2023

Het nationale poomsaeteam heeft op het EK Poomsae een zilveren en een bronzen plak veroverd. Vera Moens en Melissa Engels waren de medaillewinnaars. Met ook nog twee vijfde plaatsen was het een meerdan geslaagd EK voor de Belgen.

Lees meer
Louis Michez blikt vooruit op EK Poomsae in Innsbruck

Op donderdag 23 november vertrok het nationale Poomsaeteam naar Oostenrijk voor het EK Poomsae. Wij peilden naar de verwachtingen bij delegatieleider Louis Michez.

Lees meer
17-jarige Caroline Volders pakt goud op G1 van Zweden

Caroline Volders (17) heeft op de G1 Zweedse Open verrassend maar zeer knap een gouden medaille veroverd in de klasse -57.

Lees meer
Vrijwilliger op de Belgian Open 2024

Schrijf je in als vrijwilliger voor onze Belgian Open 2024 en kom terecht in een tof en gezellig team.

Lees meer