Skip to main content

Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

06

Apr 2023

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen van 14 tot 18 augustus een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge. De stage wordt gegeven door erkende en gediplomeerde trainers die garant staan voor kwalitatieve en technisch hoogstaande trainingen in alle verschillende disciplines van het taekwondo.

Activiteit

De stage is een afwisseling van alle disciplines uit het taekwondo. Zowel poomsae, hosinsul als kyorugi komen dagelijks aan bod. Zelfs een heuse Hanmadang-training staat op het programma. Denk je misschien? Oh neen, dat niveau ligt te hoog voor mij? Of denk je, daar kan ik niets bijleren? Geen zorgen. Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid aan de hand van een technische fiche. Door te werken met niveaugroepen kan elke deelnemer op zijn niveau bijleren.

Place to be is het Sport Vlaanderen centrum in Brugge, waar we tevens verblijven in volpension. De trainers voorzien naast de trainingen ook tal van leuke nevenactiviteiten zoals zwemmen, andere leuke sporten, uitstapjes en natuurlijk ook gewoon lol maken!

Dus als jullie dit cool vinden, hebben we een deal? Bij te weinig inschrijvingen, gaat het kamp immers niet door. Dus vraag je gerust je vrienden of vriendinnetjes van op de taekwondoclub ook mee? 

Waar en wanneer? Brugge | 14 – 18 augustus 2023 (onder voorbehoud)

Leeftijd? 7 – 21 jaar
Blijven slapen? Geen probleem. In Sport Vlaanderen Brugge (volledig verblijf met overnachting, drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Deelnamebijdrage? € 305 (+ € 10 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

Recent nieuws

Caroline Volders vice-Europees kampioen

Caroline Volders heeft op het EK Taekwondo voor junioren een zilveren medaille veroverd in de klasse -55.

Lees meer
Brons voor Fenne Steenaerts op dag 1 EK Junioren in Tallinn

De Halense Fenne Steenaerts heeft brons veroverd in de klasse -46 op het EK Taekwondo voor junioren in Tallinn.

Lees meer
14/8 Brugdag TKDV office

14/8 en 15/8 (O.L.V.H.) is de TKDV office gesloten.

Lees meer
Hoofdtrainers winnaars clubklassementen aan het woord

Taekwondoschool Keumgang in het sparring en Chung Gun Wommelgem in het poomsae waren de winnaars van de interclub seizoen 20222-2023. Wij lieten de hoofdtrainers Jeffrey Excelmans en Louis Michez aan het woord over de sleutel naar het succes.

Lees meer
Ronde tafelgesprek Topsport

Op zaterdag 2 september organiseert Technisch Directeur Topsport, Dave Cook, een ronde tafelgesprek voor coaches. Thema van het gesprek: 'What does success look like?'

Lees meer
Een vleuge Colombia bij T-JOO in Elewijt

Daniel Steenssens (11) woont in Colombia maar beoefent nu voor een tijdje taekwondo bij de TKDV-club T-JOO in Elewijt.

Lees meer
Zomerregeling 2023

Tijdens de zomermaanden zal onze TKDV-office dagelijks geopend zijn van 9u-13u.

Lees meer
Club in de kijker Chingu Alken

Voor de club in de kijker van juni maakten we de korte verplaatsing van Hasselt naar Alken. Samen met hoofdtrainer Micahel Thoelen hadden we een leuke babbel over de club Chingu.

Lees meer