Skip to main content

Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

09

Sep 2021

Korea boven in het weekend van 25 en 26 september in Brussel! Op zaterdag 25 september vinden er de hele dag Koreaanse activiteiten plaats op het Brouckèreplein in Brussel. En wat zou een Koreadag zijn zonder een prachtige demonstratie taekwondo? Daarom laat de Koreaanse ambassade speciaal voor deze gelegenheid niemand minder dan het officiële Kukkiwon Demonstratieteam overvliegen van Seoul naar Brussel. Op zaterdag geeft het team twee demonstraties en op zondag is er een interactief seminarie met het demoteam voor de Belgische taekwondoins. Twee niet te missen ervaringen als u het ons vraagt. Wie, wat, waar en wanneer, dat leest u in onderstaand overzicht!

Leden informatie

PROGRAMMA

OFFICIËLE KUKKIWON DEMOTEAM DEMONSTRATIES

Op zaterdag 25 september geeft het Kukkiwon Demoteam twee demonstraties in openlucht op het Brouckèreplein in Brussel. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Het enige wat we u aanraden is om op tijd te komen.

  • DEMO 1: 12.30 -13.30 De Brouckèreplein, Brussel.
  • DEMO 2: 18.30 -19.30 De Brouckèreplein, Brussel.

ER GERAKEN?

AUTO? Het Brouckèreplein ligt pal in het centrum van Brussel en dus in de Lage Emissie Zone! Als u met de wagen komt, let op dat uw voertuig voldoet aan de vereisten. De dichtstbijzijnde parking is Interparking De Munt (adres Munt, Brussel). Of parkeer buiten het centrum en neem de metro naar het Brouckèreplein.

TREIN? De makkelijkste manier om de demonstratie bij te wonen. U spoort naar Brussel Centraal. Van daaruit is het slechts 10 minuten wandelen (900 meter) naar het Brouckèreplein.   

KUKKIWON DEMOTEAM INTERACTIEVE SEMINARIE

Op zondag 26 september geven de leden van het Kukkiwon Demoteam een interactieve taekwondo seminarie aan de leden van Taekwondo Vlaanderen, ABFT en TVDSG. De leden van het Kukkiwon demoteam nemen ons gedurende één dag mee in hun wereld van sprongkracht, lenigheid, vliegende kicks en Martial Arts Tricking… Een niet te missen ervaring die wordt afgesloten met een fotomoment. Het seminarie vindt plaats in Sporthal Erasmus (gebouw O), Lenniksebaan 808 in Anderlecht. Registreren via deze link: https://forms.office.com/r/Nk14xeKt0q

PROGRAMMA?

  • 9.30u: Registratie
  • 10u-12u: Seminarie A
  • 12u-13u: Lunchpauze
  • 13u-13.30u: Tips en Tricks van het demoteam
  • 13.30u-15.30u: Seminarie 2
  • 15.30u-16u: Groepsfoto en slotwoord

HANDIG OM WETEN?

TRANSPORT?

AUTO? De hal ligt niet in de LEZ-zone! De sporthal ligt kort bij de autostrade en er is een grote betalende parking naast de hal (Indigo Parking Lennik, Lenniksebaan 806, Anderlecht)

TREIN? Dit gaat iets minder vlot omdat het wat buiten het centrum is. Neem de trein naar Brussel-Zuid. Daar overstappen op de trein richting Leerbeek en de halte Anderlecht Yzerkruis afstappen. Van daaruit is het drie minuten wandelen naar Sporthal Erasmus.

 

Recent nieuws

Corona-update Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Oktober 2021

In oktober doet het Covid Safe Ticket (CST) haar intrede in alle sport- en fitnesscentra binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontdek hier wat dit betekent voor onze Brusselse clubs.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot

De club in de kijker in september is Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot. Wij spraken met voorzitter Johan Alles en kwamen alles te weten over de populaire club in Aarschot.

Lees meer
Laura Roebben zet punt achter topsportloopbaan

Laura Roebben zet een punt achter haar topsportloopbaan. In een openhartig interview met Taekwondo Vlaanderen praat ze over haar beweegredenen om te stoppen en werpt ze een blik in de toekomst.

Lees meer
Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

Taekwondo Vlaanderen heeft met diepe treurnis het overlijden van bestuurder Rene Vivet vernomen.

Lees meer
Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september is het officiële Kukkiwon demoteam in België! Op zaterdag vinden er twee demo's plaats in Brussel. Zondag is er een initiatie met de leden van het demoteam.

Lees meer
Taekwondo - Passie kent geen beperking

Met deze slogan gaat onze G-sportcampagne van start.

Lees meer
Poomsae, iets voor jou?

De start van het nieuwe seizoen is een feit. Eindelijk mogen we weer onze dobok aantrekken en richting onze favoriete dojang gaan.

Lees meer
Gezond sporten: vijf dagen na vaccinatie niet intensief sporten

Competitiesporters en andere mensen die intensief sporten, doen er uit voorzorg goed aan hun eerste of tweede vaccinatie in een rustige periode te plannen en na toediening van de injectie gedurende vijf dagen geen zware inspanningen te leveren.

Lees meer