Skip to main content

Jeugdsportproject 2020

15

Sep 2020Club info

Je kan nog steeds deelnemen aan het jeugdsportproject van 2020 met jouw club. Maar wat houdt dit net in?

Organiseer met jouw club een activiteit of actie die plezier, ethiek, armoede, G-sporters en/of ledenwerving centraal stelt. Dit mag een promotie-actie zijn, een leuke uitstap, een thema-training ... kortom je kan het zo gek niet bedenken. Bij het goed uitvoeren van de actie en indienen van alle documenten ontvang je een deel van onze jeugdsubsidie. Lees in ons reglement aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe de verdeling van de subsidie gebeurt.

Heb je nog andere vragen of wil je graag hulp bij het opmaken van een actie en de nodige documenten? Bel dan snel naar het nummer 011/87.09.18 of stuur een mailtje naar sporttechnisch@taekwondo.be.

De deadline voor het indien van jouw actie/activiteit is 30/09/2020. Meer informatie vind je terug op onze website.

Recent nieuws

Belgian Open Poomsae 2021 - The Online Edition

Geen Belgian Open Taekwondo in Lommel dit jaar omwille van corona. Het goede nieuws is dat er dit jaar wel een Belgian Open Online Poomsae 2021 komt. En dat in het vaste weekend van de Belgian Open op 19, 20 en 21 maart.

Lees meer
Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer
Het sprookje van Abdul Razak Issoufou

Het verhaal van de zilveren medaille bij de zwaargewichten leest als een stationsromannetje. Abdul Razak Issoufou vocht zich van de straat naar de top van de wereld. Zijn verhaal leest u hier!

Lees meer
Open Hanmadang in Turnhout

Op zaterdag 17 april organiseert Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met studenten van de Thomas More Hogeschool de Belgian Open Hanmadang 2021 in Turnhout. Als corona het toelaat natuurlijk. Wij duimen alvast!

Lees meer
Exclusief interview met topsporter Abdullah Sediqi

De redactie van Taekwondo Vlaanderen zat samen met topsporter Abdullah Sediqi en sprak met de Afghaanse vluchteling over een moeilijke periode en zijn ambitieuze toekomstplannen

Lees meer
Talenttraining sparring 10/01

De eerste talenttraining sparring TKDV van 2021 komt eraan!

Lees meer