Skip to main content

Jaarlijkse Algemene Vergadering

15

Feb 2021



Club info

 

De jaarlijkse algemene vergadering zal omwille van de huidige COVID-maatregelen digitaal plaatsvinden. Aangezien ellenlange digitale vergadering niet fijn zijn kiezen we voor een iets andere aanpak. Op deze manier willen we de vergadering aangenamer en interactiever maken voor alle aanwezigen.

Het jaarverslag wordt tijdens de vergadering niet overlopen. Het wordt op voorhand doorgestuurd. Vragen en bemerkingen hierrond kan je dan telefonisch of per mail bezorgen aan het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen (recreatie@taekwondo.be).

Op deze manier kunnen we sneller door deze zaken gaan en meer tijd vrijmaken voor algemene vragen van clubs over verschillende ‘topics’. Zijn er daarom zaken die je graag wilt bespreken met bepaalde bestuurders? Onderwerpen waar je graag dieper op ingaat? Laat ze dan zeker weten aan Annelies Van Hoofstat (recreatie@taekwondo.be | 011/87.09.19)

Alle praktische informatie op een rijtje:

 

Laat je alvast inspireren via volgend filmpje: Overzicht - 2020

Recent nieuws

Hoe zou het zijn met...Amber Pannemans?

De 22-jarige Amber Pannemans maakte lange tijd deel uit van de topsportwerking sparring, maar besloot in 2017 alles op haar studies te zetten. Wij namen contact op met Amber om te horen hoe het vandaag met haar gaat?

Lees meer
Webinar - Hoe omgaan met 'straffe gasten'?

Op 29 maart is het weer webinar-tijd voor onze trainers.

Lees meer
Jaarlijkse Algemene Vergadering

Zondag 28 februari is het tijd voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering.

Lees meer
Interview met Jelle Vicca en Erik Baert over de talentdetectietrainingen

Da talentdetectietrainingen voor U13 in het sparring en poomsae in de wintermaanden waren een groot succes. Wij blikten met coaches Jelle Vicca en Erik Baert uitgebreid terug op de trainingen.

Lees meer
Belgian Open Poomsae 2021 - The Online Edition

Geen Belgian Open Taekwondo in Lommel dit jaar omwille van corona. Het goede nieuws is dat er dit jaar wel een Belgian Open Online Poomsae 2021 komt. En dat in het vaste weekend van de Belgian Open op 19, 20 en 21 maart.

Lees meer
Corona-update: 29 januari 2021

Vanaf 1 februari veranderen de maatregelen rond sportclubs. Ontdek hier wat er net verandert.

Lees meer
Club in de kijker: Jibjung Taekwondo

Ook in 2021 zetten we de clubs van Taekwondo Vlaanderen graag voor u in de kijker. Eerst aan de beurt in dit nieuwe jaar is de jonge club Jibjung Taekwondo uit Pellenberg. Concentrated Power onder leiding van Kristof Tamsin in Vlaams-Brabant!

Lees meer
Webinar 'Geef je club een digitale boost' deel 2

Na het succes van de eerste webinar 'Geef je club een digitale boost' organiseren we op donderdag 11 februari om 20 uur een vervolgverhaal op deze interessante webinar.

Lees meer