Skip to main content

Gratis taekwondotrainingen op KCC in Brussel

10

Aug 2021

Het nieuwe taekwondoseizoen komt steeds dichterbij! Naast de vaste trainingen op je club, kan je vanaf 1 september tot einde november ook eens proeven van een reeks gratis taekwondotrainingen op het Koreaans Cultureel Centrum in Brussel

Leden informatie

Onder leiding van de immer goedlachse Kukkiwon ambassadrice Kyun Eun Park !!!! Wat moet je weten? Er zijn drie trainingsgroepen (-15, +15, Master Class), je krijgt ter plekke een dobok en t-shirt en bewijs van deelname als je aan 80 procent van de trainingen hebt deelgenomen! En het mooiste van al: deelname is volledig gratis

Alle details plus inschrijven kan via deze link:

https://brussels.korean-culture.org/.../438/read/110090...

Recent nieuws

Gratis taekwondotrainingen op KCC in Brussel

Het Koreaans Cultuurcentrum biedt vanaf september een gratis lessenreeks taekwondo aan voor alle leeftijden.

Lees meer
Sediqi eervol uitgeschakeld op Olympische Spelen

Abdullah Sediqi van het Flemish Topsport Team is op de Olympische Spelen in Tokio eervol uitgeschakeld in de eerste ronde. Sediqi verloor in de klasse -68 tegen olympisch kampioen Shuai Zhao met 22-20

Lees meer
Corona-update 30 juli

Op 27 juli werd een nieuw MB gepubliceerd. Ontdek hieronder wat er veranderd is.

Lees meer
Competitiedata en -tijdstippen OS in Tokio

Vrijdag is het EINDELIJK zover en gaan de Olympische Spelen van start. Ontdek snel wanneer de verschillende categorie├źn en atleten in actie komen.

Lees meer
Taalvaardigheidstest Koreaans op zaterdag 16 oktober

De TOPIK-taalvaardigheidstest van het Korean Cultural Center vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 oktober. Inschrijven kan vanaf 15 juli.

Lees meer
Club in de kijker: Mun Mu Lier

De volgende club die we voor u in de kijker zetten is er niet zomaar eentje: Mun Mu Lier! De club van de alom gekende meester Rene Vivet. Rene blikt samen met ons terug op de oprichting van zijn club.

Lees meer
Corona-update 27 juni

Vanaf 27 juni startte de zomerversoepelingen. We lijsten de belangrijkste zaken voor jullie hieronder kort op per leeftijd.

Lees meer
Club in de kijker: Mudukwan Academy

In juni zetten we voor u de club Mudukwan Academy uit Brussel in de kijker! Wij spraken met hoofdtrainer Moustapha Akkouh. Een man die dag in, dag uit met olympisch taekwondo bezig is op alle niveaus.

Lees meer