Skip to main content

Taekwondo - Passie kent geen beperking

 

De communicatiecampagne ‘Taekwondo – Passie kent geen beperking’ werd ontwikkeld in het kader van een ‘laagdrempelig project’ gesubsidieerd door Sport Vlaanderen.

Met deze campagne wilt Taekwondo Vlaanderen volgende doelstellingen bereiken:

  • Clubs en hun leden laten kennismaken met G-taekwondo en een (inclusieve) G-sportwerking.
  • De taekwondosport promoten bij (toekomstige) G-atleten.
  • Per provincie minstens 1 club hebben die een actieve G-sportwerking heeft.
  • Aantrekken van nieuwe G-atleten.

Bij aanvang van het nieuwe taekwondoseizoen wilt Taekwondo Vlaanderen, via deze campagne, G-taekwondo in de kijker zetten in Vlaanderen. Wil je hier graag aan meewerken? Dat kan heel gemakkelijk. Houd onze sociale media in het oog en deel zeker en vast onze berichten. Samen staan we immers sterker. 😉

 

Promotiefilmpjes

Voor deze campagne ontwikkelde Taekwondo Vlaanderen in samenwerking met Soheil en Melissa (beide G-taekwondoïn) twee promotiefilmpjes waarin zij vertellen waarom ze aan taekwondo doen en wat dit net inhoudt voor hen.

Soheil is een G-taekwondoïn met een amputatie aan zijn linkerhand. Hij beoefent hoofdzakelijk de discipline sparring. Melissa daarentegen heeft een verstandelijke beperking en heeft haar hart verloren in poomsae.

Ontdek hun verhaal vanaf september 2021 via onderstaande linken:

Deze filmpjes mag je als club steeds gebruiken om je G-sportwerking in de kijker te zetten en nieuwe atleten aan te trekken.

 

Flyers

Eveneens werden er flyers ontwikkeld die je als club kon aanvragen. Deze zijn helaas niet meer beschikbaar.

 

Heb je nog vragen over de communicatiecampagne ‘Taekwondo – Passie kent geen beperking’? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen ( Annelies Van Hoofstat | recreatie@taekwondo.be | 011/87.09.19 )